Agenda NHSK

Unicef Gala

Zondag 18 maart
Purmaryn Purmerend

Ons koor is gevraagd om mee te doen aan het Unicef Gala in de Purmaryn en zal worden begeleid door het Stedelijk Orkest Purmerend. Andere deelnemers zijn onder andere:

– Danla Dan’s centrum
– Rata Jazz Kids
– Pip & Pelle
– Zangstudio Lea van het Pol
– Fluxus talentenklas
– Classic Frogs

Wil je meer weten over dit Unicef Benefiet Concert kijk dan voor het gehele programma op: https://depurmaryn.nl/programma/benefiet-unicef/

Matthäus Passion

Zondag 25 maart
Groeneweghal Schagen

Ons Noord-Hollands selectiekoor is uitgenodigd om mee te werken aan de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach het meest bekende werk van deze componist. Het uitvoerende koor is het Oratoriumkoor Schagen dat deze Passion al zeven keer eerder ten gehore bracht in haar bestaan. Het Begeleidingsorkest voor Noord-Holland draagt zorg voor de muzikale ondersteuning. Vindt hier meer informatie.

Witte Donderdag

Donderdag 29 maart
Z-inn Kapel

Nederlands Korenfestival

Zaterdag 7 april
MCO Hilversum

Wij gaan meedoen aan het prestigieuze Nederlands Korenfestival in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Op het spel staat de titel “Beste koor van jouw Provincie of Regio”. Op NKF 2017-2018 vind je meer informatie hierover. Bij deelname krijgt ons koor een NKF-beoordeling over de presentatie die met een toelichtend juryrapport na afloop wordt toegestuurd.