Agenda NHSK

Zaterdag 18 mei
10:30 – 22:00 uur
Theater de Muze – Noordwijk

We gaan meedoen aan één van de meest prestigieuze festivals in Nederland voor koren namelijk het Balk Festival.
Het wordt een hele bijzondere dag waarop we twee keer mogen optreden voor een professionele jury; één keer in de grote theaterzaal en één keer in de kleine zaal. Er worden zelfs prijzen uitgereikt! De jury deelt de Dappere Dodo prijs uit voor die groep die wat dappers doet bijvoorbeeld hoe is de podiumpresentatie, hoe zijn we gekleed, hoe bewegen we en meer… Als jullie ideeën hebben horen we dat graag!
Tussendoor hebben we tijd om lekker aan het strand van Noordwijk aan Zee te lunchen en ook daar veel plezier met elkaar te hebben. Meer informatie volgt.

Koorkamp

Zaterdag 21 en Zondag 22 september
Scouting De Heerlijkheid
Eeuwigelaan 9, 1861 CL Bergen

Het duurt nog even maar net zoals in 2017 kunnen we weer gebruik maken van deze geweldige locatie in Bergen. We komen zaterdag om 12.00 uur aan en na het kwartier maken en de lunch (die jullie zelf mogen meenemen) gaan we met onze dirigent werken aan nieuw repertoire. Uiteraard maakt een bonte avond een vast deel uit van het weekendprogramma. Op zondagmiddag geven we een afsluitend concertje voor de ouders, grootouders en andere belangstellenden. We hebben er nu al zin in !