Agenda NHSK

Matthaus Passion

Vrijdag 5 april
Castricum

Net zoals vorig jaar in Schagen zijn wij weer gevraagd om mee te doen aan een uitvoering van de prachtige Mattheus Passion alleen gaan we dat dit keer doen in Castricum met op 4 april de generale repetitie en de uitvoering op 5 april. Nadere informatie over aanvangstijden en meer volgt later.

Concertbezoek Familie Matthaus

Zondag 14 april
MCO – Hilversum

Na een leuke mailwisseling met Edwin Rutten die in ons comité van aanbeveling zit, hebben wij besloten om zondagochtend 14 april 2019 een kooruitje te doen naar zijn verkorte versie van de Matthaus Passie in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum. Kijk op de website van het MCO voor meer informatie.
Het concert begint om 11:00 uur en duurt circa een uur en Edwin zou het leuk vinden om na afloop hiervan met ons koor op de foto te gaan… en wij vinden het natuurlijk ook leuk om met hem op de foto te gaan.
En voor sommige ouders die meegaan met dit uitje wordt dit een weerzien met hun jeugdheld Ome Willem

Witte Donderdag

Donderdag 18 april
Z-inn kapel – Zuidoostbeemster

Het begint zowaar een traditie te worden want we mogen alweer voor het derde jaar op rij onze medewerking verlenen aan de dienst op Witte Donderdag op onze eigen mooie repetitielocatie in de Z-inn Kapel.

Balk festival

Donderdag 18 mei
10:30 – 22:00 uur
Theater de Muze – Noordwijk

We gaan meedoen aan één van de meest prestigieuze festivals in Nederland voor koren namelijk het Balk Festival.
Het wordt een hele bijzondere dag waarop we twee keer mogen optreden voor een professionele jury; één keer in de grote theaterzaal en één keer in de kleine zaal. Er worden zelfs prijzen uitgereikt! De jury deelt de Dappere Dodo prijs uit voor die groep die wat dappers doet bijvoorbeeld hoe is de podiumpresentatie, hoe zijn we gekleed, hoe bewegen we en meer… Als jullie ideeën hebben horen we dat graag!
Tussendoor hebben we tijd om lekker aan het strand van Noordwijk aan Zee te lunchen en ook daar veel plezier met elkaar te hebben. Meer informatie volgt.